Diensten

Danii Klussenbedrijf | Renovatie & Onderhoudsbedrijf

Schilders werkzaamheden – binnen en buiten

Schilderwerk is het visitekaartje van een woning, ook van uw woning.
Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar ook belangrijk voor het behoud van uw woning.
Uiteraard geldt dit ook voor een kantoorpand.
Wij leveren binnen- en buitenschilderwerk van hoge kwaliteit af. Onze mensen beschikken over een gedegen vakopleiding. Wij zorgen voor een uitstekende voorbehandeling, zodat de verf goed hecht en u daardoor jarenlang plezier van het schilderwerk kunt hebben.

Stucwerkzaamheden

Stucwerk is een van de laatste bewerkingen van het bouwproces. Onze klanten zijn vaak weken druk om de woning te renoveren. Het is dan ook onze taak om van uw muren en plafonds een mooi stukje werk te maken, want hier kijkt u dagelijks tegenaan. Door de traditionele manier van werken krijgt elke muur de aandacht die het nodig heeft om er een strak eindresultaat te krijgen. 
Er zijn verschillende manieren om het (gips)mortel of pleister aan te brengen. Klein Gebbink Stucadoors kan alle mogelijke stucwerkzaamheden voor u uitvoeren. Of het nu gaat om raapwerk, pleisterwerk, schuurwerk, sierpleisterwerk of buitenwerk, wij beheersen alle technieken en hebben de ervaring in huis om uw wand, plafond of gevel er geweldig uit te laten zien.

Tegelwerk

Danii Klussenbedrijf levert kwalitatief tegelwerk voor verschillende doeleinden. Wij verzorgen tegelwerk voor badkamers, toiletruimtes, keukenwanden en vloeren. Voor alle situaties heeft u veel keuzemogelijkheden, want naast het soort tegel kunt u ook kiezen om de tegels op een normale manier aan te laten leggen of te kiezen voor tegelwerk met een patroon. Onder het tegelwerk van Danii Klussenbedrijf valt ook de renovatie van badkamers. Wij verzorgen de complete transformatie van een badkamer, van de oude naar de nieuwe staat. Oude tegels worden vakkundig verwijderd waarna de vloer en muren van de badkamer door onze stukadoors een nieuwe afwerklaag krijgen. Daardoor is het mogelijk om kort na het verwijderen van de oude tegels te kiezen voor nieuw tegelwerk van de vloer en muren van de badkamer.

Timmerwerk

Het uitgangspunt bij al ons timmerwerk in Amsterdam en omgeving is goed en net werk afleveren tegen een verantwoorde prijs-kwaliteitverhouding. In principe kan Danii Klussenbedrijf alles doen, dus ook het timmerwerk aan uw woning in Amsterdam of omgeving verrichten.  Als de opdrachtgever het wil of het komt in onderling overleg met de klant beter uit, dan worden er onderaannemers ingeschakeld die dan onder onze regie en verantwoording aan de slag gaan. Daar staan we voor. Wanneer u voornemens bent om timmerwerk aan uw woning of bedrijfspand te realiseren en woonachtig bent in Groningen of omgeving, dan zit u bij Danii Klussenbedrijf.

Verbouwing

Verbouwing of renovatie, onderhoud kunnen we voor u verzorgen van vloer tot plafond.
Binnen en Buiten.

Of het gaat om een zolder, entree of het gehele huis.
Ook monumenten zijn voor ons geen probleem.

Danii Renovatie & Onderhoudsbedrijf

Danii Renovatie & Onderhoudsbedrijf is een eenmanszaak. Ik onderscheid mij door een directe aanpak, goede kwaliteit van de geleverde diensten, deskundig advies en een klantvriendelijke houding.

Heeft U een Project in Gedachten?

Laten We Gaan Verbouwen!

Neem Contact

Leuvenstraat 58, 1066 HC Amsterdam

+31 (0) 624 607 128

info@daniiklussenbedrijf.com